Gang van zaken

Voor een prettige manier van samenwerken wijzen wij u graag op de volgende praktijkregels.

Eerste afspraak
Voor de eerste afspraak is het belangrijk dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt, omdat wij verplicht zijn om dit te controleren. Daarnaast hebben CZ verzekerden een verwijsbrief nodig, omdat de behandelingen anders niet voor vergoeding in aanmerking komen.

Afspraak tijdig afzeggen
Als u een afspraak maakt, reserveren wij tijd voor u. Daarom vragen wij u vriendelijk om tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) af te melden als u een afspraak niet kunt nakomen. Dit kunt u telefonisch doen via 06-14453725 of u stuurt een email naar info@ergotherapie-vandonselaar.nl Uiteraard kunt u op elk gewenst tijdstip een voicemail-bericht achterlaten.

Wanneer u afspraak bent vergeten of niet tijdig heeft afgemeld wordt 50% van het behandeltarief in rekening gebracht. Deze rekening wordt niet gedeclareerd bij uw zorgverzekering.
Heeft u een geldige reden voor uw afwezigheid (ziekte of noodgeval) dan geldt bovenstaande uiteraard niet!

Behandeling aan huis
Als ergotherapeuten behandelen wij vaak aan huis. Voor behandelingen aan huis wordt een toeslag in rekening gebracht bij uw zorgverzekering volgens de geldende tarieven van uw zorgverzekering. In sommige gevallen is het noodzakelijk dat er een verwijsbrief is waarop staat aangegeven dat behandeling aan huis noodzakelijk is.

Clienttevredenheid
Wij vinden het belangrijk om te weten hoe onze cliënten de behandelingen ervaren en wat wij kunnen verbeteren. Om deze reden doen wij regelmatig een clienttevredenheidsonderzoek. U kunt hiervoor benaderd worden om aan deel te nemen. Uiteraard wordt er zorgvuldig met uw gegevens om gegaan.

Klachten?
Wij proberen ons uiterste best te doen, mocht u desondanks een opmerking of een klacht hebben over uw ergotherapeut of de gang van zaken, neem dan contact op met de praktijkhouder: Eline van Donselaar. Wij zullen in alle redelijkheid werken aan een oplossing. Wij zijn tevens aangesloten bij de klachten- en geschillencommissie van Ergotherapie Nederland. Ook hier kunt u terecht voor het melden van een klacht. Meer informatie vindt u HIER.