Team

Onze therapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici en zijn lid van diverse kwaliteitsnetwerken. 

 

Pasfoto

Eline van Donselaar, ergotherapeut & handtherapeut
Specialisaties; handtherapie, reumatische aandoeningen en de Ziekte van Parkinson.

Ik ben Eline van Donselaar en ik ben in 2007 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam.
Ik heb binnen de revalidatie en mijn praktijk ervaring opgedaan met een brede doelgroep, zoals bijvoorbeeld neurologische aandoeningen, reumatische aandoeningen, chronische pijn en vermoeidheid- en overbelasting klachten.

Naast de opleiding voor ergotherapie heb ik de afgelopen jaren diverse nascholingen gevolgd op het gebied van arm/handletsel na een CVA, de Ziekte van Parkinson, behandeling van chronische pijnklachten, werkplekadvisering en reumatische aandoeningen. In 2015 heb ik de opleiding handtherapie afgerond.

Ik ben als ergotherapeut ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici onder nummer 59909769990.

T: 06-14453725Jessica Franken, ergotherapeutFullSizeRender

Specialisaties: neurologische aandoeningen en cognitieve revalidatie.

Ik ben Jessica Franken. Geboren en getogen in Zundert. In 2008 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds het afronden van de opleiding ben ik werkzaam geweest bij
revalidatiecentrum Revant in Goes als ergotherapeut. Hier heb ik gewerkt met een brede doelgroep, zoals neurologische aandoeningen, multi-trauma, reumatische aandoeningen en amputatie. Sinds 1 oktober 2015 werk ik bij Van Donselaar, ergotherapie & handtherapie.

Naast de opleiding voor ergotherapie heb ik diverse scholingen en cursussen gevolgd op het gebied van neurologie, oncologie en belasting/belastbaarheid. Ik ben cognitief revalidatie therapeut en momenteel bezig met de opleiding EDOMAH voor cliënten met dementie en hun mantelzorgers.

Ik ben als ergotherapeut ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici onder nummer 29913291390

T: 06-14288204


Annemiek van den Eijnden, ergotherapeut & handtherapeut
Specialisaties: handtherapie en Niet Aangeboren Hersenletsel.

Ik ben Annemiek van den Eijnden – van Dorst. In 2004 ben ik als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. In de tien jaar daarna heb ik het werken in een eerstelijns ergotherapie praktijk in Breda afgewisseld met werk in diverse verpleeghuizen met verschillende doelgroepen. Ik heb mijzelf in deze periode ontwikkeld tot een all-round ergotherapeut, maar de nadruk lag op de behandeling van mensen met niet-aangeboren hersenletsel, reumatische aandoeningen en ouderdoms-gerelateerde klachten. Hiervoor heb ik diverse bij- en nascholingen gevolgd.

In 2014 heb ik de opleiding handtherapie met succes afgerond en sindsdien ben ik werkzaam als handtherapeut. Sinds kort ben ik CHT-NL gecertificeerd handtherapeut. Dit houdt in dat ik voldoe aan de eisen gesteld door de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie wat betreft scholing, ervaring en bijdrage aan de ontwikkeling van de handtherapie. Vanaf mei 2017 ben ik werkzaam als handtherapeut bij Van Donselaar, ergotherapie en daarnaast werk ik ook nog bij het Hand- en Polscentrum Oss.

Ik ben als ergotherapeut ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici onder nummer 89906761890. Daarnaast ben ik CHT-NL gecertificeerd handtherapeut.

T: 06-81941147