Team

Onze therapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici en zijn lid van diverse kwaliteitsnetwerken. 

 

Pasfoto

Eline van Donselaar, ergotherapeut & handtherapeut
Specialisaties; handtherapie, reumatische aandoeningen en de Ziekte van Parkinson.

Ik ben Eline van Donselaar en ik ben in 2007 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam.
Ik heb binnen de revalidatie en mijn praktijk ervaring opgedaan met een brede doelgroep, zoals bijvoorbeeld neurologische aandoeningen, reumatische aandoeningen, chronische pijn en vermoeidheid- en overbelasting klachten.

Naast de opleiding voor ergotherapie heb ik de afgelopen jaren diverse nascholingen gevolgd op het gebied van arm/handletsel na een CVA, de Ziekte van Parkinson, behandeling van chronische pijnklachten, werkplekadvisering en reumatische aandoeningen. In 2015 heb ik de opleiding handtherapie afgerond.

Ik ben als ergotherapeut ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici onder nummer 59909769990.

T: 06-14453725Jessica Franken, ergotherapeutFullSizeRender

Specialisaties: neurologische aandoeningen en cognitieve revalidatie.

Ik ben Jessica Franken. Geboren en getogen in Zundert. In 2008 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds het afronden van de opleiding ben ik werkzaam geweest bij
revalidatiecentrum Revant in Goes als ergotherapeut. Hier heb ik gewerkt met een brede doelgroep, zoals neurologische aandoeningen, multi-trauma, reumatische aandoeningen en amputatie. Per 1 oktober ben ik werkzaam binnen de eerstelijnspraktijk van Eline van Donselaar als ergotherapeut.

Naast de opleiding voor ergotherapie heb ik diverse scholingen en cursussen gevolgd op het gebied van neurologie, belasting/belastbaarheid en op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot cognitief therapeut.

Ik ben als ergotherapeut ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici onder nummer 29913291390

T: 06-14288204