Vacature hand-ergotherapeut 4-24 uur

In verband met uitbreiding van de praktijk en een zwangerschapswaarneming vanaf mei 2017 zijn wij op zoek naar een hand-ergotherapeut voor 4 tot 24 uur per week. In eerste instantie gaat het om een periode van 6 maanden met reële mogelijkheden op verlenging (en uitbereiding) van het contract bij voldoende cliënten aanbod.

Ergotherapie Van Donselaar biedt eerstelijns ergotherapie en handtherapie aan volwassenen in Etten-Leur, Zevenbergen, Rucphen en omliggende gemeenten. Je komt te werken in een enthousiast team en werkt nauw samen met andere disciplines binnen de multidisciplinaire praktijken waarin wij participeren. De hoofddoelgroep die je gaat behandelen zijn cliënten met handproblematiek, maar indien nodig word je ook ingezet bij andere ergotherapeutische hulpvragen.

Wij zijn op zoek naar jou!

  • Je hebt een afgeronde opleiding ergotherapie en bij voorkeur een opleiding handtherapie (bijna) afgerond.
  • Je staat kwaliteitsgeregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.
  • Je hebt ervaring met het behandelen van handproblematiek en bent in staat om zelfstandig de meest voorkomende spalken te maken.
  • Verder ben je enthousiast, in staat om zelfstandig te werken en heb je goede communicatieve eigenschappen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een afwisselende en dynamische baan als hand-ergotherapeut met de vrijheid om je eigen tijd te plannen. Je krijgt volop mogelijkheden om de hand-ergotherapie verder uit te breiden en jezelf te blijven ontwikkelen. Je participeert binnen diverse samenwerkingsverbanden. Begin datum vanaf 1 mei. Eerder starten is mogelijk.

Reageren
Reageren op deze vacature kan tot 6 maart a.s. door je motivatie en CV te sturen naar info@ergotherapie-vandonselaar.nl onder vermelding van: sollicitatie hand-ergotherapeut.

Wij zien je reactie graag tegemoet! Voor vragen kun je contact opnemen met Eline van Donselaar – 06-14453725 of via info@ergotherapie-vandonselaar.nl